Emo Gradnja doo Svrljig

+ 381 18 573 344     |     office@emogradnja.com

Licence

Distribucija i tokom godina je uspela, da vrednim i predanim radom, ostvari zapažene rezultate u svojoj oblasti.

+ 381 18 573 344

office@emogradnja.com

Visibaba bb

18000 Niš

Pon - Sub : 8:00 - 16:00h

Radno Vreme

25 godina iskustva

Emo Gradnje je privredno društvo za proizvodnju elektroopreme i trgovinu. Kompanija je osnovana sada već daleke 1992. godine sa sedištem u Svrljigu, kao mešovito društvo privatnih vlasnika i akcionarskog društva. 

Od samog početka kompanija se bavila proizvodnjom elektro opreme, tačnije srednjenaponskim i niskonaponskim rasklopnim postrojenjima za distributivne trafostanice, proizvodnjom raznih rastavljača i prekidača na 10 kV-nom i 1 kV-nom naponskom nivou za spoljnu i unutrašnju upotrebu. 

Kompanija je izvodila elektromontažne radove i na terenu, pa su montirane distributivne trafostanice 35/10kV i 10/0.4kV i puštane u pogon, srednjenaponski i niskonaponski dalekovodi, strubne trafostanice 10/0.4kV itd. Emo Gradnja je izvodila elektromontažne radove na velikim proizvodnim halama EI Niš Profesionalna Elektronika, Niteks Niš, Jumko Vranje, Kristal Zaječar, tržnim centrima Dušanov Bazar Niš, NANA Cash&Carry, METRO Cash&Carry, TEMPO Cash&Carry, hotelu Niški Cvet, televiziji Belle Amie, maloprodajnim objektima IDEA, telekomunikacionim objektima Telenor, distributivnim trafostanicama u vlasništvu JP ODS EPS Distribucija i tokom godina je uspela, da vrednim i predanim radom, ostvari zapažene rezultate u svojoj oblasti.

Marko Mihajlović
dipl.inž.el.
Odgovorni projektant i izvođač radova Rukovodilac razvoja
Milanče Mitić
Direktor
Dejan Mitić
inž.el.
Odgovorni izvođač radova
Rukovodioc radova
Milenko Mihajlović
Zamenik direktora

Visok kvalitet i profesionalnost

Poosedujemo veliki broj licenci kako za izvođenje radova, tako i za merenje i rukovanje raznim postrojenjima. 

U popisu licenci (ispod) navedena su samo neka od raznih licenci koje posedujemo. Lista licenci se stalno uvećava iz godine u godinu jer proširujemo oblast našeg rada.

Kliknite na link i pogledajte licencu.