Emo Gradnja doo Svrljig

+ 381 18 573 344     |     office@emogradnja.com

Elektromotorni pogon

Svi naši proizvodi se pre stavljanja u pogon i trajni rad podvrgavaju kontroli i probnom radu radi ispitivanja i podešavanja odgovarajućih parametara.

+ 381 18 573 344

office@emogradnja.com

Visibaba bb

18000 Niš

Pon - Sub : 8:00 - 16:00h

Radno Vreme

Automatsko upravljanje, kompenzacija reaktivne energije

Oblast našeg rada su i elektroormani za elektromotorni pogon i automatsko upravljanje kao i ormani sa uređajima i opremom za kompenzaciju reaktivne energije. Kompletiranje i ožičenje svih ormana vršimo stručno i pouzdano na osnovu dobijene ili sopstvene dokumentacije.

Svi naši proizvodi se pre stavljanja u pogon i trajni rad podvrgavaju kontroli i probnom radu radi ispitivanja i podešavanja odgovarajućih parametara.

Svi naši proizvodi se pre stavljanja u pogon i trajni rad podvrgavaju kontroli i probnom radu radi ispitivanja i podešavanja odgovarajućih parametara. Svaki proizvod koji izađe iz naših radionica ukazuje na to da se vodilo računa i o dizajnu kako iz estetskih tako i iz tehničkih i praktičnih razloga.

Orman elektromotornog pogona pumpi i ventilatoru u sistemu grejanja i hlađenja u prostoru tehničke etaže hotela “Niški Cvet”. U okviru istog ormana integrisano je i automatsko uprvljanje protivpožarnim klapnama koje takođe imaju elektromotorni pogon.

Povezivanje opreme za utomatsko upravljanje sistema za ventilaciju i klimatizaciju prostora u hotelu “Niški Cvet” u prostoru kotlarnice. Na slici gore levo su prikazani ormani za centralnu automatsku kompenzaciju reaktivne energije.

1

Na fotografijama su predstavljeni ormani koji objedinjuju elektromotorni pogon, automatsko upravljanje i elektromotorni pogon protivpožarnih klapni u P.P. “NANA”, “Cash & Carry” Niš.