• ulica Visibabe bb Calije 18000 Nis
  • Telefoni:+381 18 573 344 / 573 345 / 064 85 50 400

ELEKTROMOTORNI POGONI

Oblast našeg rada su i elektroormani za elektromotorni pogon i automatsko upravljanje kao i ormani sa uređajima i opremom za kompenzaciju reaktivne energije. Kompletiranje i ožičenje svih ormana vršimo stručno i pouzdano na osnovu dobijene ili sopstvene dokumentacije.

Orman elektromotornog pogona pumpi i ventilatoru u sistemu grejanja i hlađenja u prostoru tehničke etaže hotela "Niški Cvet". 

U okviru istog ormana integrisano je i automatsko uprvljanje protivpožarnim klapnama koje takođe imaju elektromotorni pogon.  

 

DSC02254

 

Na slici je prikazan način ugradnje i povezivanja opreme za automatsko upravljanje sistema za ventilaciju i klimatizaciju prostora u hotelu "Niški Cvet" u prostoru kotlarnice.

 

DSC02257                            

 

Na slici su prikazani ormani za centralnu automatsku kompenzaciju reaktivne energije.

 

Kompen. IDEA 18

 

Svaki proizvod koji izađe iz naših radionica ukazuje na to da se vodilo računa i o dizajnu kako iz estetskih tako i iz tehničkih i praktičnih razloga.

     

 

    

Svi naši proizvodi se pre stavljanja u pogon i trajni rad podvrgavaju kontroli i probnom radu radi ispitivanja i podešavanja odgovarajućih parametara.

 

 

Na fotografijama su predstavljeni ormani koji objedinjuju elektromotorni pogon, automatsko upravljanje i elektromotorni pogon protivpožarnih klapni u P.P. "NANA", "Cash & Carry" Niš.

 

 389 

 

 

 369

 

 

EMP NANA Nis 2